Loading...

Omtaler

Tusind tak for inspiration og opmuntring i forældrerollen. Jeg oplever, at du viderebringer et børnesyn/forældresyn, som åbner op og udvider horisonten, så det igen er muligt at trække vejret dybt ned i maven og ikke blot på overfladen. Tak for dit varme og respektfulde menneskesyn. Dine eksempler er så livsbekræftende og noget vi alle trænger at blive mindet på uanset alder, profession, titler eller modenhed.

Jeg lykkedes ikke altid. Derfor var det så forfriskende at høre din video om at give sig selv og barna mange «nye starter» og en «oprejst undskyldning». Det tog jeg brug med det samme og mange gange om dagen. Både barna og jeg mærker en ny frihed i det og varmen kommer tilbage med en gang en af os har bedt om en ny start igen.

Mirjam Fabricius
Psykolog og mor til to
København 18.05.20

Jeg var med på Det Varme Blikkets foreldredøgn, Jakten på det varme blikket i 2019, en utrolig berikende opplevelse. Vi fikk mye god inspirasjon som gjorde oss enda tryggere og sterkere som foreldre. Vi fikk også gode verktøy å bruke i de utfordrende situasjonene i familielivet som oppstår daglig.
Det varme blikket hjelper å ta barnets perspektiv. Da forstår vi barnet, samtidig som vi foreldre forstå oss selv bedre. Da kan vi bli bevisste og finne ut hvordan vi vil oppdra våre barn. Anbefales for alle foreldre.

Kamila Langklep

Jeg sendte to av guttene mine ut i går formiddag. Etter en liten stund ringte det på døra og jeg hørte dem romstere utenfor. Jeg ble irritert fordi jeg ville de skulle være ute lengre, og jeg ville ha fred. Jeg åpnet døra med ett brak og så at Jonah hadde ryddet opp bøtter og spader på trappa. Samuel sto med ett kryssord i hånden, det jeg hadde glemt igjen ute. Mens jeg stod i døra var jeg i ferd med å lesse ut av meg all irritasjon, da jeg stoppet opp og lurte på hvorfor gutta gjør som de gjør. Hva er greia her liksom?

Da mitt fokus var skiftet, takket jeg Samuel fordi han var så grei og ga meg kryssordet. Han ville jo bare være hyggelig. Minstemann, Jonah, husket nok fra i går hvor lite hyggelig jeg var da jeg irriterte meg over bøttene som lå ute og slang. Han var jo så hyggelig da han ryddet dem på plass. Jeg fikk takket for hjelpen, men fortalte at de kunne ligge fordi lillesøster og jeg kom ut om 15 minutt.

Vet du hva? Guttene gikk fornøyde og glade ned trappa og lekte bedre enn noen gang. Jeg lukket døren med god samvittighet, glad og fornøyd jeg også. Dette er takket være deg og Det Varme Blikket.

Henriette Bø, mamma til 5 barn